Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktesnoepjes.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
16 producten

Koekjes bedrukken voor een smakelijk relatiegeschenk

Het is altijd een leuke attentie: een koekje bij de koffie, thee of warme chocolademelk. Wanneer u een klant op kantoor een kopje aanbiedt, kunt u daarbij natuurlijk een gewoon koekje serveren, maar het is ook mogelijk om bedrukte koekjes op het schoteltje te leggen. Zo komt uw bedrijfslogo op een zeer unieke, maar vooral gezellige en smakelijke wijze onder de aandacht.

Koekjes verpakking bedrukken

Meestal wordt de verpakking van de koekjes bedrukt. U kunt ervoor kiezen om individuele koekjes te laten bedrukken, maar ook een koekjesblikje met meerdere koekjes als een leuk geschenk aan uw vaste relaties. U kunt er voor kiezen om koekjes te bedrukken met alleen een logo, maar ook een slogan of afbeelding zijn mogelijk. Bedrukte koekjes zijn overigens ook leuk om uit te delen tijdens beurzen en congressen. De verpakking zal uw bedrijf zeker onder de aandacht houden.

Bedrukte koekjes voor koekenbakkers

Er zijn ook nog andere mogelijkheden voor relatiegeschenken die te maken hebben met smakelijke koekjes. Zo kunt u in plaats van koekjes bedrukken ook een set om koekjes te bakken cadeau geven. Leuke koekvormpjes met daarop uw bedrijfsnaam vormen ideale cadeautjes in een kerstpakket of om te sparen bij de koffie. En zeg nu zelf, wie houdt er niet van vers gebakken koekjes? Wilt u meer weten over het bedrukken van koekjes met uw logo of over de andere leuke koekjes gerelateerde relatiegeschenken uit het assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder. Dankzij onze 17 jaar lange ervaring in de premium markt kunnen we u een advies op maat geven.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster